Ny_medarbetare_Malmö_PantbankenSverige.jpg

Nu söker vi ny personal i Malmö

Är du vår nya kollega?

Kvalifikationer
Erfarenhet från pantbanksbranschen är positivt men även erfarenheter från butik, restaurang, hotell eller liknande kan vara intressant då mötet med människor är vad pantlånaryrket till stor del handlar om.

Pantbanken Sverige som bolag
Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 25 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Om tjänsten 
Nu söker vi dig som vill arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänk med nöjda kunder som mål. Du skall vara nyfiken, ha ett öppet sinne samt en stark ansvarskänsla och driv. Vi vill att du ser oss som ett företag att utvecklas i och vi vill ge dig möjligheten att växa i pantlånaryrket.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mejl. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rummet.


Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Ansökan mailas till peter.sandberg@pantbanken.se. Bifoga referenser.
Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen
Heltid, fast anställning
Fast månadslön
Start augusti 2023
Arbetsplats blir något av våra kontor i Malmö. Arbetsveckan är 35 timmar, extra helgarbete tillkommer.