hitta-kontor-pantbanken.jpg

Pantbanken Sverige söker en Biträdande Kontorschef till Pantbanken Nordstan

Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt tre digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Om jobbet
Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänkande med nöjda kunder som mål så har du hamnat rätt.

Nu vänder vi oss direkt till dig som känner att du har vad som krävs för att vara med och driva en av våra Pantbanker. Det gäller Pantbanken Nordstan i Göteborg som växer så det knakar med en stadig tillströmning av nya kunder och värdeföremål. Har du erfarenhet från pantbanksbranschen i allmänhet eller att driva pantbanker i synnerhet är det ett stort plus men givetvis är vi även intresserade av dig som verkar i besläktade branscher så som auktionsvärlden eller varför inte butiksvärlden.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mejl. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner. Du är med och planerar den dagliga verksamheten tillsammans med kontorschefen och du är ansvarig när denne inte är på plats. Ett sådant ansvar innefattar värderingar, säkerhet, personalfrågor, prioriteringar osv.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad? Svara med CV och personligt brev. Bifoga gärna referenser i ansökan. Ansökan skickas till peter.sandberg@pantbanken.se. Sista ansökningsdagen är 2022-09-30.

Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen

Lön
Fast månadslön

Arbetsplats blir Pantbanken Nordstan, Norra Hamngatan 36 i Göteborg.