Pantbanken lediga tjänster Mölndal

Pantbanken Sverige söker en Kontorschef till vårt nya kontor i Mölndal.

Om jobbet
Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänk med nöjda kunder som mål så har du hamnat rätt.

Nu vänder vi oss direkt till dig som känner att du har vad som krävs för att som kontorschef driva en av våra pantbanker. Det gäller vår senaste butik, Pantbanken Mölndal i Göteborg, som kommer slå upp sina portar i maj. Har du erfarenhet från pantbanksbranschen i allmänhet eller att driva pantbanker i synnerhet är det ett stort plus men givetvis är vi även intresserade av dig som verkar i besläktade branscher så som auktionsvärlden eller varför inte detaljhandeln.

Kontorschefen planerar och driver den dagliga verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, kundkontakter över telefon och mejl, värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande föremål samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner. Kontorschefstjänsten innefattar även ansvaret över säkerhet, personalfrågor, att prioritera och vardagsgöromål som att byta glödlampor till exempel.

Att få vara med och driva upp en pantbank från grunden är ett spännande och väldigt givande arbete. Givetvis kan tjänsten som ansvarig för en butik vara krävande, men du är inte ensam. I Pantbanken Sverige arbetar vi tätt ihop över hela landet och i Göteborg har vi dessutom redan butiker och personal i Nordstan samt Angered, som finns där antingen som stöd eller om man bara vill bolla en fråga.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad? Svara med CV och personligt brev till Peter Sandberg, via mejl peter.sandberg@pantbanken.se. Bifoga gärna referenser i ansökan.
Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen
Lön
Fast månadslön

Arbetsplats blir Pantbanken Mölndal, hörnan Brogatan/Mölndals Torg, Göteborg.