ledig-tjanst-pantbanken-farsta-topp.jpg

Pantbanken Sverige söker medarbetare till Pantbanken Farsta

Kvalifikationer
Erfarenhet från pantbanksbranschen är positivt men även erfarenheter från butik, restaurang, hotell eller liknande kan vara intressant då mötet med människor är vad pantlånaryrket handlar om.

Om jobbet
Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Nu söker vi dig som vill arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänk med nöjda kunder som mål. Du skall vara nyfiken, ha ett öppet sinne samt en stark ansvarskänsla och driv. Vi vill att du ser oss som ett företag att utvecklas i och vill ge dig möjligheten att växa i pantlånaryrket.

Vi ser gärna att du har intresse av ledarskap med allt av ansvar det innebär. I en framtida karriär finns nämligen möjligheter att driva egna butiker. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mejl. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rummet.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Bifoga referenser i ansökan.

Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen
Fast månadslön

Start 2023-04-01

Arbetsplats blir Pantbanken Farsta men samtliga Stockholmsbutiker kan bli aktuella i framtiden. Arbetsveckan är 35 timmar men då Pantbanken Farsta har öppet kl 10-20 går man på schema. Extra helgarbete förekommer.

Ansökan
Ansökan mailas med CV och personligt brev till Peter Sandberg, e-post: peter.sandberg@pantbanken.se . Märk mailet ”Värderingsman Pantbanken Farsta”.