ledig-tjanst-pantbanken-farsta-topp.jpg

Vi söker extrajobbare till vårt Uppsalakontor

Om jobbet
Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Vi söker nu extrajobbare till vårt Uppsalakontor. Vill du prova på att arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänkande med nöjda kunder som mål har du hamnat rätt. Har du erfarenheter från branschen eller liknande branscher är det en fördel men inget krav. Är du flerspråkig är det ett plus.

Att jobba extra hos oss på Pantbanken Sverige innebär att du behöver kunna få loss 2-3 veckors kontinuerlig tid för upplärning i en av våra butiker samt att du är i en sådan livssituation att du kan hoppa in med kort varsel skulle din hjälp behövas. Förslagsvis går arbetet att kombinera med studier eller liknande.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mail. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.


Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad? Svara med CV och personligt brev. Bifoga gärna referenser i ansökan. Ansökan skickas till peter.sandberg@pantbanken.se.


Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen

Timlön