hitta-kontor-pantbanken.jpg

Vi söker medarbetare till våra Göteborgskontor

Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med över 20 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt tre digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp. Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag där våra glada och kunniga medarbetare drivs av högt servicetänkande med nöjda kunder som mål har du hamnat rätt.

Har du erfarenheter från branschen eller liknande branscher är det en fördel men inget krav. Är du flerspråkig är det ett plus.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mejl. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner. Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad? Svara med CV och personligt brev. Bifoga gärna referenser i ansökan. Ansökan skickas till peter.sandberg@pantbanken.se. Sista ansökningsdagen är: 2022-09-30.
Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen

Lön
Fast månadslön

Arbetsplats blir Pantbanken Angered.