Peter_varderare_med_klocka.jpg

Pantbank med 157 års erfarenhet av belåning och värdering av föremål.

Våra värderingar är inte gjorda av algoritmer - utan mångårig erfarenhet av värdering och belåning som pantlånare.

Vanliga föremål att låna på är guldsmycken och guldföremål. Exempel på det är ringar, halssmycken, kedjor, armband, örhängen, berlocker, guldmynt och mycket mer. Diamanter, ädelstenar och klockor är andra exempel som det också lånas på online. Låt våra värderare göra en värdering av dina föremål.

Linn_1080x1080.jpg

Linn, en av våra duktiga värderare och Teamleader på Pantbanken Sveriges online verksamhet.

Vi som jobbar på Pantbanken online

Du kan vara trygg i vetskapen om att dina föremål är i säkra händer, vi värderar inte bara vikt och karat, utan också design, varumärke och upphovsperson för vaje objekt. Hos Pantbanken Sverige Online är medarbetarna viktigare än algoritmerna. Vi värdesätter vår expertis och anlitar samma duktiga yrkesmänniskor inom online-verksamheten som på våra kontor.

Vanliga frågor och svar.

Har du frågor om att låna på Pantbanken Sverige online? Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte just din fråga är du alltid välkommen att ringa eller maila oss så hjälper vi dig.

Det är helt kostnadsfritt att beställa hem en värdepåse. Du förbinder dig inte till någon affär förrän du skickat in dina föremål och sedan tackat ja till låneerbjudandet vi erbjudit. Med andra ord är det både kostnadsfritt att beställa hem värdepåsen, och kostnadsfritt att skicka in sakerna till oss.

De vanligaste föremålen att belåna hos Pantbanken Sverige online är guld i alla dess former såsom exempelvis guldringar, guldkedjor, guldarmband och guldmynt. Klockor, diamantsmycken, silversmycken och silverföremål är vanliga saker att skicka in till Pantbanken Sverige Online. Vi har lika duktiga värderare på vår digitala pantbank som på våra fysiska pantbanker. Därmed kan vi belåna det mesta - som går att skicka in till oss. Har du frågor och funderingar om en specifik vara? Tveka inte att kontakta oss!

Du anger ditt bankkonto du önskar att få pengarna utbetalda på. Detta görs direkt på inloggning på "mina lån" på vår hemsida. Inloggningsuppgifter skickas till dig i samband med beställningen av värdepåse.

Vi vet att säkerhetspåsen - där föremålen ska läggas ned - har en trög skyddsremsa. Den blåa remsan dras enklast bort genom att dra i den nedre kanten. Det gör ingenting om det blir lite buckligt när du stänger påsen. Så länge säkerhetspåsen är försluten går det bra att skicka in den till oss.

I stort sett är det samma sak att låna på vår digitala pantbank som på ett av våra pantkontor. Vi värderar dina föremål på samma sätt, och du får alltid lika höga guldpris. Räntekostnaderna hos Pantbanken Online är lika som för våra pantkontor i Stockholm och Malmö. Låneperioden är som på övriga kontor 4 månader.

Vi har inget fysiskt kontor - därför skickar du in föremålen till oss med försäkrad försändelse. Utbetalning sker till ditt bankkonto. Ditt lån hanterar du direkt på hemsidan och när du önskar att lösa ut ditt lån skickar vi tillbaka det med försäkrat brev till dig.

För fullständiga villkor - se vår villkorssida