PB_TV_Topbild_Webben.jpg

Pantbanken TV

Välkommen till Pantbanken TV! Här får du bland annat lära dig mer om olika värdeföremål och antikviteter, hur de värderas och tips kring hur man undviker att köpa grisen i säcken. Du får även följa oss i vår spännande vardag och se hur livet på Pantbanken Sverige ser ut. Mycket nöje!

PB_MIN_DAG_SCREENSHOT.jpg

Min dag


Följ med Pantbankens egen Florencia till Antikmässan i Stockholm. Det blir en hektisk dag fylld av spännande saker. 

PB_ROLEX_SCREENSHOT.jpg

Rolex


En Rolex på armen är en tidlös statusmarkör. Men faktum är att en fin klocka kan vara en investering. Om det och mycket annat berättar vår expert Keivan Memari. 

PB_DIAMANTRING_SCREENSHOT.jpg

Diamantring


Diamonds are forever! Lär dig mer om dessa mytomspunna och värdefulla ädelstenar av vår gemmolog Sophia ”Sia” Åkerlund. 

PB_LVUITTON_SCREENSHOT.jpg

Louis Vuitton


Märkesväskor är en hel vetenskap och en som har full koll är vår väskexpert Florencia. I dagens avsnitt kikar hon mer på legendariska modehuset Louis Vuitton.

PB_PARLHALSBAND_MASTER_SMALL.jpg

Pärlor


Det är skillnad på pärlor och pärlor. Vår gemmolog Sophia ”Sia” Åkerlund förklarar varför och vad man ska tänka på när man hittar pärlor på loppis.

PB_GULDHALSBAND_MASTER_SMALL.jpg

Guld


Allt är inte guld som glimmar. Pantbankens gemmolog och guldexpert Isabella Brunström reder ut begreppen och förklarar varför det kan vara vanskligt att köpa guld på loppisar och internet.

PB_KÅGE_DRAKEN_MASTER_SMALL.jpg

Skulptur


Vår COO Sverige, Peter Sandberg är expert på skulpturer och konst. I dagens avsnitt kikar han på en av konstnären Wilhelm Kåges populära drakvalpar.

PB_KANNA_MASTER_SMALL.jpg

Kanna


Tänk att det går att köpa en kanna från 1700-talet för en överkomlig slant. Häng med Karin Rydén, värderare och specialist på äldre konsthantverk, när hon berättar om ett kinesiskt fynd.