Pantbanken Sverige idag

Pantbanken Sverige idag

Pantbanken Sverige är ett av landets ledande och mest expansiva pantbanksföretag. Vår affärsidé är att belåna värdesaker och att göra det bättre än någon annan. Våra värderingsmän har en bred erfarenhet av att värdesätta föremål av alla slag. Vi belånar allt från guldsmycken, exklusiva ädelstenar och antikviteter, till silverföremål, vintagegitarrer och designeraccessoarer. Vi har expertis inom samtliga områden.

Allt fler hittar till oss och vi vill framtona oss som den "trygga pantbanken men de bästa värderingarna" – banken som vänder sig till alla med låga avgifter och räntor och hög service, för att ge dig en prisvärd tjänst. Våra kunniga värderingsmän gör det enkelt att låna hos oss. Vi ger dig råd och hjälp, så att ditt besök hos oss blir så smidigt som möjligt. Ett lån tar inte mer än några minuter, och som exempel så kostar ett lån om 6000kr drygt 200kr på en månad. 

Är vi på rätt väg? Ja, jag tror det. Med lättillgängliga butiker och kunnig personal hoppas vi kunna erbjuda en pantbank i tiden och vi gläder oss åt att många nöjda stamkunder återkommer år efter år.

Peter Sundström
VD


  1. Här loggar du in!

    pantbanken.se har fått nytt utseende.
    Här loggar du in till våra olika tjänster.

SwedishSwedish FinnishFinnish
EnglishEnglish FarsiFarsi
FrenchFrench ArabicArabic
SpanishSpanish ThaiThai