Pantbanken Sverige idag

Trygga värderingar sedan 1866

Pantbanken Sverige är ett av landets ledande och mest expansiva pantbanksföretag. Vår affärsidé är att belåna värdesaker och att göra det bättre än någon annan. Våra värderingsmän har en bred erfarenhet av att värdesätta föremål av alla slag. Vi belånar allt från guldsmycken, exklusiva ädelstenar och antikviteter, till silverföremål, vintagegitarrer, fordon och designeraccessoarer. Vi har expertis inom samtliga områden.

Allt fler hittar till oss och vi vill framtona oss som den "trygga pantbanken men de bästa värderingarna" – banken där alla är välkomna. Vi erbjuder låga avgifter och räntor och hög service, för att ge dig en prisvärd tjänst. Våra kunniga värderingsmän gör det enkelt att låna hos oss, och vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdeing. Ett lån tar vanligtvis inte mer än några minuter, och som exempel så kostar ett lån om 6000kr drygt 200kr på en månad. 

Är vi på rätt väg? Ja, jag tror det. Med lättillgängliga butiker och kunnig personal hoppas vi kunna erbjuda en pantbank i tiden och vi gläder oss åt att många nöjda stamkunder återkommer år efter år.

Peter Sundström
VD

Vi har värderat, belånat och sålt saker och ting sedan 1866.


  1. Här loggar du in!

    pantbanken.se har fått nytt utseende.
    Här loggar du in till våra olika tjänster.

SwedishSwedish FinnishFinnish
EnglishEnglish FarsiFarsi
FrenchFrench ArabicArabic
SpanishSpanish ThaiThai