31 juli

Över tusen föremål till auktion varje vecka

Att handla smycken och föremål second hand har många fördelar inte minst den minimala miljöpåverkan och den tilltalande prislappen.

3 juli

Både nya och gamla kunder är vinnare vid högt guldpris

Både nya som gamla kunder är vinnare när guldpriset ökar. Då Pantbanken alltid betalar ut överskott om lånet säljs för mer än låneskulden, finns det god chans till mer pengar för de kunder som lämnat...

25 juni

Nu betallösning, men swish är tillfälligt nere

På kort sikt kommer swishfunktionen inte finnas tillgänglig på grund av störningar hos banken. Det går bra att betala med kort eller bank direkt under tiden.

24 juni

Betalfunktionen tillfälligt stängd för underhåll

Onsdag 24/6 kommer kassan på pantbanken.se vara nedstängd för underhåll. Vi uppdaterar till en bättre och säkrare betallösning.

17 juni

Glad sommar önskar vi på Pantbanken

Trots omständigheterna så hoppas vi att du får en härlig sommar. Våra kontor har öppet över sommaren om du skulle behöva oss.

4 maj

Nu finns i även i Karlstad

Vi är oerhört glada och stolta att Pantbanken Karlstad från och med 1 maj ingår i Pantbanken Sverige.

30 april

Trevlig Valborg önskar vi på Pantbanken

Den här Valborgsmässoafton blir kanske inte som vanligt. Men vi hoppas ändå att ni får en trevlig afton. De flesta av våra Pantbanker håller stängt första maj.

14 april

Systemuppdatering 12-14 april

Nu blir vårt system både snabbare och säkrare. För att förbättra våra tjänster gör vi nu en systemuppdatering. Detta kan påverka åtkomsten av Mina lån under 12-14april

9 april

Glad påsk

Hoppas ni alla får en fin och härlig påsk. Ta hand om varandra!

20 mars

Avvikande öppettider på Pantbanken Skanstull v12.

Under vecka 12 har Pantbanken Skanstull avvikande öppettider men återgår igen till ordinarie öppettider måndag vecka 13.

17 mars

Information kring Covid-19

För Pantbanken är säkerheten för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Våra pantbanker öppna, men har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minska risken för smittspridning...