Låna på fashion och vintage Pantbanken.jpg

Låna på fashion och vintageföremål

Designerväskor och märkesaccessoarer från de stora modevaruhusen har högt andrahandsvärde och går att belåna på alla våra Pantbanker.

Fashionaccessoarer blir allt dyrare och i takt med att modevaruhusen höjer sina priser höjs även priserna på andrahandsmarknaden. Har du till exempel en scarf från Hermès eller en väska från Louis Vuitton så kan det inbringa flera tusenlappar i lån. 

Vi lånar på alla kända designermärken och fler därtill. Det går bra att belåna både nya modeller och vintagemodeller, men för nya modeller kräver vi originalkvitto eller certifiering. Att ha med tillbehör som dustbag, kartong, lås och nycklar och axelband är alltid bra vid belåning. 

En som har full koll på vintage och fashion är vår vintageexpert Florenica. I det här klippet från vår tv-serie Pantbanken förklarar hon hur du ser skillnad på en äkta och falsk märkesväska
 
Florencia hittar du på Pantbanken Centralen i Malmö, men självklart går det bra att värdera och låna på fashion och vintage på alla våra pantbanker. Välkommen till oss för en fri värdering!