Pantbanken_salja_vaska.jpg

Låna på fashion och vintage

Designerväskor och märkesaccessoarer från de stora modevaruhusen har högt andrahandsvärde och går att belåna på alla våra Pantbanker.

Fashionaccessoarer blir allt dyrare, och i takt med att modevaruhusen höjer sina priser höjs öven priserna på andrahandsmarknaden. Vi lånar på märken som Louis Vuitton, Chanel, Hermés, Dior och fler därtill. Det går bra att belåna både nya modeller och vintagemodeller. För nya modeller kräver vi orginalkvitto eller cerfifiering. Tillbehör som dustbag, kartong, lås och nycklar och axelband är att föredra vid belåning. 

I vår tv-serie berättar får vintageexpert Florenica och kontorschefen Maria hur du ser skillnad på en äkta och falsk märkesväska. Missade du det avsnittet går det bra att se kippet här

Har du en scarf från Hermés eller en väska från Lous Vuitton så kan det inbringa flera tusenlappar i lån. Vår fashion och vintage-expert, Florencia hittar du på Pantbanken Triangeln, men självklart går det bra att belåna fashion på alla våra pantbanker. Välkommen till oss för en fri värdering av dina fashionföremål.

 

Vi har värderat, belånat och sålt saker och ting sedan 1866!