GHC_logga_hemsidan.jpg

Pantbanken sponsrar Göteborgs Hockey Club

Vi är sedan 2020 stolta sponsorer av GHC, en hockeyförening koncentrerad på flick- och damhockey men som också välkomnar killar.

Göteborgs Hockey tycker att det är en självklarthet att alla som vill ska få möjlighet att spela hockey. De satsar på damhockey såväl som inkludering. De grundades 2015 och har sedan 2017 har de även ett parahockeylag. Göteborgs HC ger barn i Göteborg, oavsett fysiska eller ekonomiska förutsättningar, möjlighet att spela hockey och få ingå i ett lag och ett sammanhang.

Det har varit viktigt för oss som sponsorer, att välja en föreningen som verka för att göra livet roligare och mer inkluderande för barn och ungdomar. Precis som de övriga ideella föreningar vi sponsrar och stöttar ekonomiskt.

Så här sammamfattar Göteborgs HC 2023's föreningsår: 

- "Vårt yngre tjejlag spelar poolspel och de har gjort stora framsteg. Vi har många talangfulla tjejer som kan komma att bli riktigt bra. Vi arbetar även med sammanhållningen och för att bli ett bra team där vi stöttar varandra. När det gäller äldre spelare har vi ett äldre tjejlag där äldre tjejer är välkomna. Vi har även en nybörjargrupp för 15-25åringar med tjejer från Angered som vill lära sig spela ishockey. Vi har också startat en träning som vi kallar ”öppen is” där alla är välkomna att spela tvåmål. Det är en form av spontanhockey där vi lånar ut klubba, hjälm, handskar och armbågsskydd samt skridskor. Det är en unik verksamhet som handlar om att träffas och ha kul tillsammans på isen".

Då Pantbanken Sverige har tre kontor i Göteborg, och vårt Angeredskontor inte ligger långt ifrån GHC's hemmahall, så känns valet av klubb extra bra. Nu hoppas vi att fler klubbar gör som Göteborgs Hockey Club. 

Läs mer deras viktiga arbete inom idrotten som gör skillnad på riktigt, besök deras hemsida här

sarg.jpg

Pantbanken är stolta sponsorer av GHC

Vi är glada att vi fortsätter sponsra lag inom föreningslivet, något Pantbanken gjort i många år. Då vi nekades att enkom sponsra damlaget genom SHL avslutade vi vårt långa avtal med AIK Hockey och letade oss vidare till en förening som koncentrerat arbetade med att inkluderande och gav alla i lagspelare föreningen samma förutsättningar av klubbens ekonomiska och fysiska tillgångar. Vi är glada att vi hittade Göteborgs Hockey Club. Koncentererad på flick- och damhockey men som också välkomnar killar.