Sälja silver - Alltid bra silverpriser hos oss

Silverpriser – vi värderar och belånar silver och andra ädelmetaller!

Om du har silver som du vill veta värdet på eller belåna så lönar det sig alltid att kolla med oss. Vi har tydliga villkor och snabba utbetalningar när du belånar ditt silver. När vi bedömer silver så tittar vi framförallt på det generella silverpriset, som styrs av flera faktorer. Bland annat utbud och efterfrågan och faktiskt även priset på guld, då de ofta följer varandra. Eftersom silver har ett stort värde i sig kan du även belåna trasiga föremål. 

Om ditt silverföremål har en särskild historia eller någon annan faktor som påverkar dess värde, så är det möjligt att du kan du få ett högre belåningsvärde än värdet på silvret. Välkommen till något av våra kontor för en fri värdering!

 

Vi kan hjälpa dig att sälja ditt silver.

Enligt pantbankslagen får vi inte köpa in föremål. Men eftersom du får pengarna direkt och inte behöver lösa ut ditt lån om du inte vill så är du välkommen till oss om du vill sälja ditt silver. När låneperioden har gått ut så säljer vi ditt silver på auktion. Om silvret säljs för mer än låneskulden så tillfaller överstigande del, alltså överskottet, dig.