jobba ho oss hemsidan.jpg

Har du ett intresse för smycken och föremål?

Pantbanken Sverige söker en ny medarbetare till Pantbankerna i Göteborg

Sök jobbet senast: 11 oktober 2019
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 1

Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med 19 pantbanker runt om i Sverige och 3 i Finland samt 4 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänkande med nöjda kunder som mål. Har du erfarenheter från branschen eller liknande branscher är det en fördel men inget krav. Är du flerspråkig är det ett plus. Vi ser gärna att du är minst 23 år och har ett par års arbetslivserfarenhet

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av värdering av värdeföremål, kundservice i kassa, telefon och mail, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förbereda och genomföra våra populära internetauktioner.

Tjänsten är en heltid men man arbetar 50% på Pantbanken i Angered och 50% på Pantbanken i Nordstan.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.


Arbetsplatsens adress
Angereds Torg 1 & Norra Hamngatan 36


Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning (krav)

Sök jobbet senast: 11 oktober 2019
Ange referens Pantlånare Göteborg
Skicka din ansökan via mejl till: linda.kelly@pantbanken.se

 

Skapad 2019-10-07

Tillbaka till nyheter