Covid19.jpg

Med anledning av Covid-19

För Pantbanken är säkerheten för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Våra pantbanker öppna, men har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minska risken för smittspridning.

Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19/Coronavirus. Pantbanken har vidtagit försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera risk för smittspridning på våra kontor. Vi har utökade städrutiner både bakom och framför kassorna, och har ett maxantal kunder i lokalerna samtidigt för att undvika trängsel. 

Självfallet stannar vår personal hemma vid symptom som förkylning, halsont, feber, hosta. Vi hoppas och önskar att du som kund gör detsamma.

Sköt om dina lån via webben
Vi vill påminna dig som kund att du kan sköta alla dina låneärenden hemifrån, när som helst på dygnet. Via Mina Lån på pantbanken.se kan du omsätta, amortera, höja och lösa dina lån. Behöver du hjälp med inloggning går det bra att ringa ditt lånekontor eller teknisk support. Vi kan även erbjuda andra betalningalternativ om så krävs.

Vill eller kan du inte besöka ett fysiskt kontor har vi en webbaserad Pantbank, Webbpanta där du med försäkrat brev kan skicka in ditt lån, och få pengarna utbetalt direkt till kontot.

Öppettider
Alla våra Pantbanker håller öppet, några få kontor med reducerade öppettider. I dagsläget är Pantbanken Farsta och Pantbanken Skanstull de två kontor som har avvikande öppettider. Dessa är förmedlade på vardera kontorssida. I övrigt är Pantbankerna öppna som vanligt. Skulle vi behöva ändra öppettiderna meddelar vi det på hemsidan och i butik. För mer information eller specifika lånefrågor är du varmt välkommen att kontakta ditt lånekontor.

Värderingsintyg kan ta något längre tid
I och med rådanade situation stannar våra medarbetare hemma vid minsta sympton. Detta gör att hanteringen av värderingsintyg som beställs i samaband auktions- och webshopsköp, kan ta längre tid än vanligt. För närvarande gäller det bara konstföremål. Vi meddelar dig som köpt ett värderingsintyg om du berörs av detta. 

 

Skapad 2020-03-17

Tillbaka till nyheter