Tony hemsidan.jpg

Klockexperten Tony Frank stärker upp Pantbankens kompetens inom klockor.

Klocktrenden fortsätter och armbandsur är numer en av de vanligaste föremål som värderas och belånas på Pantbanken. För att möta den ökade efterfrågan stärker vi upp vår klockkompetens med hjälp av Tony Frank.

Sedan första februari arbetar Tony Frank på Pantbanken City, Stockholm. Tony har över 20års erfanhet av både svensk och internationell klockmiljö. Med tidigare arbetsplatser som Kaplans, Bukowskis och Sothebys har Tony både god koll på marknad som utbud. 

Tonys tips till den som är ute efter en fin klocka:

  • Gör en ordentlig research innan köp. Det finns mängder av information från tillverkare, auktionshus, återförsäljare och olika klockforum.
  • Trots att marknaden är het - var noga med priset.
  •  För den som inte har så stor budget finns det riktigt fina klockor att köpa mellan 5 000 - 10 000kr.
  • Köp aldrig en förfalskning.

På Pantbanken får du alltid fri värdering av dina föremål. Har du en klocka du vill veta värdet på? Kanske har du ärvt en klocka du vet lite om, och vill ha en värdering. Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför ett klockköp. På våra auktioner och i vår webshop hittar du allt från vintage-klockor av märket Rolex och Certina, och nyare märken som Daniel Wellington. Vi har klockor för alla smaker och plånböcker. 

Tony arbetar på Pantbanken City, Mäster Samuelsgatan i Stockholm, onsdagar och fredagar. Vi har även klockexperter på övriga kontor i övriga städer, exempelvis i Nordstan, Göteborg.

Skapad 2020-03-09

Tillbaka till nyheter