PANTBANKEN_160512_45413_02.jpg

Har du ett intresse för smycken och föremål?

Just nu letar vi efter två serviceinriktade värderingsmän för heltidstjänst på våra Stockholmskontor.

Pantbanken Sverige är ett av nordens äldsta och största pantbanksföretag med 18 butiker i Sverige, tre i Finland samt fyra digitala tjänster. Affärsidén är att belåna föremål och göra det bättre än någon annan. Vi sätter därmed stor vikt vid kundupplevelsen.

I rollen som värderingsman värderar du självständigt föremål inom områden som guld, ädelstenar, klockor, silver och viss konst. På Pantbanken kommer du jobba tillsammans med kollegor med lång erfarenhet inom branschen och med specialistområden inom musikinstrument och smycken. På kontoret jobbar ni i ett tight team och delar på de flesta av arbetsuppgifterna, där den primära arbetsuppgiften är värdering av föremål som kunder belånar.

Dina kvalitéer:
Lösningsorienterad
Noggrann
Serviceinriktad
Lagspelare/laganda

Vi ser gärna att du haft tidigare erfarenhet inom pantbanksbranschen, på auktionshus eller inom guld- och silverhandel. Vi ser att du delar vår syn på service och att du trivs bra att jobba i grupp.

Vi erbjuder:
Pantbanken har funnits sedan 1866 och arbetar i alla led långsiktigt, och värdesätter därmed personalens trivsel. Vi har över tid haft en låg personalomsättning. Hos oss får du förutom marknadsmässig lön,  tjänstepension, flertalet försäkringar, friskvårdsbidrag, internutbildningar, utbildningsresor och självklart härliga kollegor.

Är du vår nya kollega?
Tjänsten tillsätts så snart som möjligt så tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Maila ditt cv samt personligt brev till: dick.schavon@pantbanken.se 

Skapad 2019-08-02

Tillbaka till nyheter