Borlänge.jpg

Idag öppnar Pantbanken Borlänge

På Borganäsvägen i Borlänge öppnar Dalarnas första och enda pantbank, däremot är det Pantbanken Sveriges 20:e kontor i Sverige.

Vi är både glada och stolta att vi som 153-årigt bolag, forsätter expandera och öka närvaron runtom i landet. Pantbanken Borlänge blir vårt 20:e kontor i Sverige, men 23:e inom koncernen.
Flertalet av Pantbankens kontor fått allt mer långresta kunder, där många bor i Dalarna län, vilket gjort att vi kunnat tyda en efterfrågan av en pantbank i Dalarna. 
Förra året slog vi utlåningsrekord, och i samband med vår tv-serie "Pantbanken" som sändes på TV3, Viaplay och VIafree i höstas hittade allt fler till Pantbanken. Antalet nya kunder har ökat såväl på kontoren som på webben, och för att möta den ökade efterfrågan så känns det naturligt att öppna ett ytterligare kontor. 

Pantbanken Borlänge öppnas och kommer att drivas av vår franchistagare Mikael Thors. Tillsammans med personal driver Mikael sedan innan Pantbanken Västerås och Pantbanken Eskilstuna.

Vi erbjuder på Pantbanken Borlänge, likt på alla våra kontor; fri värdering av dina föremål. Vi har expertis inom guld, smycken, silver, klockor, instrument.

 

Välkommen till Pantbanken Borlänge, Borganäsvägen 30. 
Öppningen äger rum 3:e februari klockan 10.00

 

 

 

Skapad 2020-01-28

Tillbaka till nyheter