delbetala med Pantbanken Sverige

Nu erbjuder vi möjlighet till delbetalning eller köp på faktura

För att ytterligare öka vår service och valmöjligheter till dig som kund, har vi nu lanserat delbetalning och betalning via faktura. Det gör vi samarbete med vår partner Paynova. Här beskriver vi hur det går till.

Du kan ansöka om att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad. När du delbetalar/eller betalar med faktura hos Paynova gäller alltid följande:

- Du får hem varan innan du betalar
- Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad

- Du betalar med faktura på förfallodagen(14dagar)

- Undvik lånekostnader och avsluta din delbetalning när som helst
- Betala smidigt via Trustly på My Paynova

Delbetalningskonto – betala i din egen takt
Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr i månaden tillkommer på kontofakturan.

Exempel: Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande nominella årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,38 %. Kreditköpspriset är 11 466 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Fast delbetalning
Fast delbetalning innebär att du delar upp din betalning på 3, 6, 12 eller 24 månader. Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

Kreditprövning
I samband med ditt köp kan Paynova ta en kreditupplysning och göra en bedömning om du har tillräcklig betalningsutrymme för ditt köp. Du kommer få en kopia på upplysningen skickad till din folkbokföringsadress eller via Kivra. Om inte du uppfyller kraven rekommenderar vi att du väljer annan betalmetod.

Här kommer du till våra villkor som rör delbetalningar.

 

Skapad 2022-05-11

Tillbaka till nyheter