Pantbanken - lediga tjänster

Nu söker vi personal till vår norska pantbank i Oslo.

Är du en erfaren pantlånare och vill jobba på pantbank i Oslo? Här är din chans!

Om jobbet
Är du vår näste kollega i Norge? Vi letar efter en erfaren pantlånare till vår norska pantbank i Oslo.

Kvalifikationer
Erfarenhet från pantbanks- eller guldbranschen är positivt men även erfarenheter från olika serviceyrken som butik, restaurang, hotell och försäljning är intressant då mötet med människor är vad yrket handlar om. Som ansvarig för ett av våra kontor behöver du vara driven, nyfiken, lösningsorienterad, flexibel och beredd att ta ansvar.
 

Om företaget

Lånekontoret lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1888 och har sedan dess ägts av en rad olika storbanker, sist Nordea Finance, innan det 2022 såldes till Aktiebolaget för Varubelåning. Lånekontoret ingår idag i samma koncern som Pantbanken Sverige men är det enda pantbanksföretaget i Norge. Pantlåneförfarandet ser i stort likadant ut i hela Norden. Att arbeta på pantbank i Norge är därmed mångt och mycket samma sak som att arbeta på pantbank i Sverige.

Vill du arbeta i ett spännande företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänk med nöjda kunder som mål, då har du hamnat rätt. Just denna tjänst är kontorschef och ger dig en möjlighet att lära dig yrket från den absoluta grunden. Har du erfarenheter från branschen eller liknande branscher är det en fördel men inget krav. Är du flerspråkig är det ett plus.

Att arbeta som pantlånare innebär i Norge likt Sverige - kundservice i kassa, kundkontakt över telefon och över mejl. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.


Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Ansökan mailas tillsammans med CV till helle.biseth.markussen@lanekontoret.no Bifoga gärna referenser.
Bakgrunds- och säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen
Deadline för ansökan är 2024-02-29
Tillsättning 2024-05-01
Ansökan mailas till helle.biseth.markussen@lanekontoret.no
Fast månadslön
Arbetsplats Oslo