ledig-tjanst-pantbanken-farsta-topp.jpg

Vi söker sommarjobbare till Stockholm och Göteborg

Om jobbet
Pantbanken Sverige lämnar lån till privatpersoner mot lös egendom. Företaget grundades 1866 och är det snabbast växande Pantlåneföretaget i Sverige med 25 butiker runtom i landet. Vi har även pantbanker i Finland, Norge samt 3 digitala plattformar som sysslar med auktioner och ädelmetallinköp.

Vi söker nu sommarjobbare till våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vill du prova på att arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänkande med nöjda kunder som mål har du hamnat rätt. 

Att sommarjobba hos oss på Pantbanken Sverige innebär att du behöver kunna jobba hela sommaren från mitten av juni till när eventuella skolor börjar i augusti. Upplärning sker på plats i den butik där man sedan jobbar.

I butiken är man sedan en del av ett mindre team på upp till 6 personer och de huvudsakliga arbetsuppgifterna består av kundservice i kassa, telefon och över mail. Värdering av värdeföremål, försäljning av smycken, klockor och andra spännande värdesaker samt lagerarbete, postärenden och annat som behöver ordnas i en butik.

Att arbeta som pantlånare är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.


Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad? Svara med CV och personligt brev. Bifoga gärna referenser i ansökan. Ansökan skickas till [email protected].

Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen
Timlön
Period 8 veckor, juni-augusti